Gość
GryInternetowe
[color=yellow]Powiedzcie czy gracie w jakieś gry internetowy w sieci, czyli jakieś typu: "Bitefight", "Gladiatus", "OGame" <--- w to gracie , "Auto Damage", "Knights Divine", "Travian", "Plemiona", "The Crims", Battle Knight" ... tyle tylko znam
Grałem w wększość z nich, ale teraz gram tylko w OGame(uni54) i Gladiatusa(s1,2xs8). Jeśli gracie to napiszcie
Prezydent Republic
Ja ogólnie mało gram a jeżeli gram to tylko w ogame
Obywatel Honorowy
Ja niestety a może i stety <zależy kto paTrzy>obecnie tylko OG. Z czasu sobie jeszcze w kulki puknę na wp.
CZasu
coraz
mniej zostaje :< na gierczenie wszelkie...
największy relax to jak se w wolnej godzince czy dwóch w Heroes III puknę ...lub umawiane pojedynki przez net i opcja mapa losowa:]
czas coś zjarać...
Gość
Satanek nas lubi zabijać Tez lubię te gry
Ostatnią rozróbą to był Serious Sam II
No i od czasu do czasu zapykałem w UT (Unreal Tournament) ocztwiście z wynikami równymi Head Shot kończącymi się Moooooonster Killlloooooo
Gość
ja wogole nie gram no tylko to OG. pozatym malo czasu w domu neta nie mam wiec niemam jak grac w gry internetowe
W ut jakos nie grywalem za bardzo....tylko chwile bo kumpel testowal u mnie ta gierke i przyznam ze jest w pyte a Serious Sam II ach minigun to niezapomniane przezycie^^ i te tepe prucie w tepo szarzujaych na ciebie przeciwnikow bezcenne
a 2 playersow to łehej sex ,,narkotyki,,* i metal \,,| (^.^) |,,/
*zielonego bialego i tytoniowego w zyciu nie tkne
Gość
Ja juz od prawie roku gram w Traviana S1 i pochlania mi to troche czasu TOP 100 w koncu A wiec w miedzy czasie na O.G. zerkne
Republic
soldat 141 . i tibia ale cos nieidzie suki zsiorbac z neta ;/